Pályázat

2022.11.22. 16:30

Figyelemfelhívó plakátok készítésére kérik a gyerekeket

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Plakátkészítő pályázatot hirdet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, melyet hátrányos helyzetű, általános iskolás gyermekek részére szervezett meg. Arra kérik a pályázó gyerekeket, hogy hívják fel az emberek figyelmét egy általuk fontosnak tartott témára egy plakát készítésével.

A pályaművek bármilyen technikával (festmény, grafika, zsírkréta, fotó, digitális grafika) készülhetnek, a plakát minimum A4, legfeljebb A3 méretű legyen. Az alkotásokat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának kell eljuttatni (7100 Szekszárd, Mészáros Lázár utca 19-21.) december 15-ig. A plakátok hátoldalán fel kell tüntetni a készítő nevét, életkorát, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét. Egy pályázó kizárólag egy pályaművet nevezhet.

A pályaműveket a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalán bemutatja, majd bűnmegelőzési célokra is felhasználja. Eredményhirdetést december 22-én tartják, a legjobb plakátok készítői értékes jutalmazásában részesülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában