Miss Queen Hungary

2022.11.11. 07:00

Katona Henrietta, a Tündérszépek megyei győztese egy évig királynőként él

Katona Henrietta, a Tündérszépek 2021 Tolna megyei győztese folytatta útját a szépségversenyek világában. A napokban egy neves szépségverseny országos első helyezettje lett, elnyerte a Miss Queen Hungary 2022. Királynője címet.

Katona Henrietta csillaga fényesen ragyog a szépségkirálynők egén (Beküldött kép)

A szekszárdi Katona Henrietta igazi sikertörténetet tudhat magáének. A Tündérszépek 2021 Tolna megyei első helyezettje ezúttal országos győztese egy szépségversenynek, és még mindig csak csak tizenkilenc éves. 

Néhány nappal ezelőtt hatalmasat dobott a karrierjén, hogy elnyerte a Miss Queen Hungary 2022. Királynője címet. Lapunknak elmondta, hogy a cím viselése megfogalmazhatatlan érzés. Hozzátette: úgy gondolja, hogy önmagában minden nő királynő, ám az ő fejére igazi korona kerülhetett. Ez számára igazi megtiszteltetés, nagyon különleges élmény, amely mérhetetlenül boldoggá teszi. 

A Tündérszépek 2021 Tolna megyei győztese folytatta útját a szépségversenyek világában. (Beküldött kép)

Lapunk kérdésére, hogy szerinte a mai világban mi az, amitől igazán nők tudnak lenni a nők, mit kéne tenniük, hogy egyre nőiesebbek, szebbek, vonzóbbak legyenek, azt válaszolta, hogy amikor a Miss Queen Hungary 2022. nyári előválogatóján hasonló kérdést kapott, ugyanazt válaszolta: az tesz valakit igazán széppé, királynővé, ha tudja szeretni önmagát, mert ez olyan külső és belső kisugárzást ad neki, amely hatalmas kincs. 

– Úgy gondolom, hogy egy királynő és egy szép nő szeresse magát annyira, hogy folyamatosan küzd az álmaiért, a boldogságáért, és ha azokat elsőre nem is sikerül elérnie, újra és újra próbálkozzon – tette hozzá. 

Katona Henrietta egy évig a Miss Queen Hungary képviselője (Beküldött fotó)

Katona Henrietta a Tündérszépek 2021-es Tolna megyei győzelmének évében lépett a felnőttkorba, idén szeptembertől a Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció és média szakán tanul. Gyakran jön haza Szekszárdra, általában a hétvégéit itthon tölti. 

– Nagyon furcsa volt megszokni Budapestet. Szekszárdnak és a fővárosnak is megvan a saját varázsa. Budapest tényleg egy nyüzsgő város, mindenhonnan jönnek ingerek, Szekszárdon pedig van egy meghitt zugom, egy nyugodt területem, ez a város a védett világom. Nagyon szeretem egyébként Budapestet és Szekszárdot is, mindkettőt másért – mondta. 

Katona Henrietta egy évig a Miss Queen Hungary képviselője, és csak jövőre, a következő koronázás után tud majd nevezni újabb szépségversenyre. Kérdésünkre elmondta, hogy a szépségversenyek világában elért eredményei mellett a fotózásokra, a modellkedésre is hangsúlyt helyez majd, a szépségipar minden területén szeretne érvényesülni, akár sminktanfolyamot vagy modelliskolát is elvégezni. 

– Nagyon beleszerettem a szépségipar világába és nyitott vagyok a lehetőségekre. A kommunikáció és média szakkal is komoly terveim vannak – tette hozzá Katona Henrietta. 

 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában