Igazgatási szünet

2022.11.30. 15:35

Péntekenként zárva lesz a hivatal

Megváltozik az ügyfélfogadási rend Szekszárdon, a városházán december 1-től. Erről tartott sajtótájékoztatót szerdán délelőtt dr. Biró Gyula aljegyző és dr. Holczer Mónika az Önkormányzati és Szervezési Igazgatóság vezetője.

Szepesi László

A képen balról: dr. Holczer Mónika, dr. Biró Gyula és Kilián Máté kommunikációs referens (Fotó: M. K.)

Szekszárd közgyűlése múlt héten döntött az ukrajnai háború okozta energiagondok miatt bevezetendő takarékossági intézkedésekről. Eszerint december elsejétől a fűtési szezon végéig, április 15-ig pénteken is zárva lesz a hivatal.

Ezen belül több változás történik, történt. Az anyakönyvi osztályon hétfőtől csütörtökig délelőtt 8-tól 10 óráig van ügyfélfogadás, az adóosztályon és az igazgatási osztályon pedig hétfőn és szerdán reggel nyolctól délután fél 5-ig fogadják az ügyfeleket. Az önkormányzati hivatal, a városháza pedig a korábban megszokottnál hosszabb ideig, reggel fél 8-tól délután ötig lesz nyitva.

A megyeszékhely közgyűlése – igazodva a kormányzati intézkedésekhez - határozott arról is, hogy december 22-től január 8-ig igazgatási szünet lesz a városházán. Ebben a bő két hétben az anyakönyvi osztály december 23-án, 27-én és 29-én, illetve január 2-án, 3-án, 4-én és 6-án délelőtt 8-tól 12 óráig tart nyitva.

Az önkormányzat szociális osztálya, amelyik egyébként már korábban átköltözött a Vörösmarty utcából a Bezerédj utca 2. szám alá, az igazgatási szünet idején két szerdai napon, december 28-án és január 4-én délelőtt 8-tól 12 óráig fogadja a rászorultakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában