Szilveszter

2022.12.30. 19:10

Hamar elkapkodták a jegyet a batyus bálra

Fergeteges óévbúcsúztató programokon lehet részt venni Tolna megyében, már ha időben megvettük a szilveszteri bulikra a jegyeket. A megyeszékhelyen Szilveszteri Batyus Bált tartanak, a mulatságon a Bravo Zenekar és DJ Táborfy szolgáltatja a zenét.

Brunner Mónika

Illusztráció: Shutterstock

A Babits Mihály Kulturális Központ szilveszteri batyus báljára elkapkodták a hatezer forintos belépőjegyeket. Berlinger Attila ügyvezető igazgató lapunknak elmondta, hogy Tolna megye legnagyobb kulturális központjában hosszú évekig jó hangulatú, vidám szilveszteri bálok fogadták az év végi mulatságra vágyókat, mely eseményt az előző két évben a covid-járvány sajnálatosan meghiúsított.

– Az adventi programok szervezésekor éppen ezért úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk visszacsalogatni a kisebb-nagyobb társaságokat az évvégi programra, de korántsem tűnt biztosnak, hogy újra teltházat vonz egy közösségi szilveszteri esemény. Miután gyorsan sikerült megállapodni a Bravo zenekarral, mint a zenét szolgáltató együttessel, november utolsó napjaiban elkezdtük hirdetni a bált, és legnagyobb örömünkre szinte napokon belül betelt a létszám. 

Az örömöt követően egyre inkább azon kellett gondolkodnunk, miképp lehet úgy bővíteni a férőhelyet, hogy a folyamatos érdeklődésnek eleget tudjunk tenni. Minden erőfeszítésünk ellenére sajnos így sem tudtunk minden jelentkezőnek helyet biztosítani, de biztosak vagyunk benne, hogy egy kiváló hangulatú évzáró buli kerekedik majd a Babitsban – tájékoztatott. 

Hozzátette, hogy az éjszaka folyamán DJ Táborfy is kiváló bulizenékkel készül a táncos lábú disco zenét kedvelőknek, este fél hétkor nyitják a kaput, tombolasorsolás, éjfélkor pezsgő és virsli várja a vendégeket, a rendezvény alatt pedig folyamatosan üzemel az Agóra Kávézó is. 

Szakács Róbert a Bravo zenekar vezetője lapunknak elmondta, hogy a legszélesebb körű repertoárral készülnek a szilveszteri estre, előre megírt műsoraik nincsenek, a közönség reakcióit veszik figyelembe. A bulizók nagyon sok magyar zenére számíthatnak, amelyeket velük együtt tudnak énekelni.

Dombóváron a művelődési háznál szilveszteri futás lesz, a futók délután háromkor rajtolnak. Késő délután öt órakor Bolhazsák gyermekkoncert veszi kezdetét, a szilveszteri tűzijáték este hat órakor kezdődik. Bált is tartanak, ahol a Mexx Zenekar este nyolc órától szórakoztatja a partizókat. 

Pakson, a Csengey Dénes Kulturális Központban Retro Szilvesztert tartanak este nyolc órától másnap reggel hatig. A jó zenékről és a hangulatról Dj Hooker és Dj Zombi gondoskodik. Lesz sajtsarok, borterasz, kézműves és debreceni virsli is. Az elővételes jegyek ára négyezer forint volt, az első háromszáz megvásárolt jegy mellé ajándék pezsgőt adnak. 

Tamásiban Szilveszteri Vigadalom, Vidám Óévbúcsúztató elnevezéssel a Rendezvénytéren késő este tizenegy órától forralt borral, pezsgőzéssel köszöntik az új évet. Az óévet búcsúztatja: Porga Ferenc polgármester.  

Bonyhádon Szilveszteri Retro Diszkót tartanak a Széchenyi István Általános Iskola aulájában. Zömében a kilencvenes évek dalaival, új slágerekkel szórakoztatják a bulizókat a batyus rendezvényen. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában