Ajándék

2022.12.07. 19:32

Házhoz ment a Mikulás Aparhanton

Házhoz ment a Mikulás Aparhanton. Sasvári Gábor kis csapatával idén is meglátogatta a faluban élő gyerekeket.

Farkas Eszter

Fotó: Makovics Kornél

– Az önkormányzat szervezésének hála idén is ajándékot vihettünk minden olyan aparhanti kisgyereknek, aki rajzot készített a Mikulásnak, így összesen hatvanegy apróságnak tudtunk örömet okozni - mesélte a lelkes Mikulás, Sasvári Gábor.

Sebestyén Györgyné, hivatali ügyintéző lapunknak elmondta a polgármesterük, Dávid Tímea szívén viseli a településen élő gyerekek sorsát, ezért először tavaly szervezték meg saját forrásból, hogy minden tizennyolc éven aluli gyermek ajándékot kaphasson a faluban, majd a nagy sikerre való tekintettel idén is folytatták a hagyományt, amit továbbra is szeretnének tartani.

– Természetesen azoknak a kicsiknek sem kell aggódniuk, akik nem készítettek rajzot, ők is megkapják a csomagjaikat a polgármesteri hivatalban. December 6-án hatvanegy kisgyermeknek csalt mosolyt az arcára a Mikulás segédeivel, de összesen százötven csomag várt gazdára - mondta el Sebestyén Györgyné. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában