Vendégeink betekintettek a friss lapszámba

2022.12.01. 12:54

Honatyák és atomerőműves vezetők is megtisztelték partnertalálkozónkat

Rangos vendégek fémjelezték a TEOL.hu és a Tolnai Népújság Partnertalálkozóját.

Szeri Árpád

Potápi Árpád János köszöntötte az egybegyűlteket

Fotó: Mártonfai Dénes

A csütörtökön a Takler Kúriában tartott, hagyományos rendezvényen Finta Viktor főszerkesztő nemcsak a megye kiemelkedő cégeinek, vállalkozásainak, intézményeinek megjelent vezetőit üdvözölte, hanem az országos és helyi politika meghatározó személyiségeit is, köztük honatyákat és polgármestereket.

A rendezvény mindannyiuk számára köszönetet jelentett a tartós együttműködésért. Megtisztelte személyével a találkozót Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Tolna megye 2-es számú választókerületének országgyűlési képviselője, Süli János, Tolna megye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője, Fehérvári Tamás, a Tolna megyei közgyűlés elnöke és dr. Horváth Kálmán, Tolna megye főispánja.

Az előadásokat dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, Rákóczi Péter György, a Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, Fausztné Czirják Zsanett, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója és prof. dr. Jakab Ferenc, az MTA doktora, a Virológiai Nemzeti Laboratórium és a koronavírus-kutatási akciócsoport vezetője, a PTE innovációs rektorhelyettese tartotta.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Gyémánt fokozatú támogatásával zajló eseményt az ünnepélyes mozzanatai mellett a könnyed, baráti hangulat jellemezte. Mint ilyen, lehetőséget biztosított nemcsak megyei gazdasági értékelésre és számvetésre, hanem az üzleti és személyes kapcsolatok erősítésére is. A résztvevők a köszöntők, előadások, bemutatók után a fehér asztal mellett folytattak egymással eszmecserét. Kezük ügyében egy-egy pohár ízletes Takler borral és természetesen a TOP 100 kiadvánnyal, valamint a Tolnai Népújság friss lapszámával.

Az eseményről hamarosan részletes beszámolóval, videóval és képgalériával érkezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában