Helyi gazdák

2022.12.28. 17:40

Idén is megtartották a karácsonyi traktoros felvonulást Mágocson

Jól sikerült a helyi gazdák által szervezett II. Mágocsi Karácsonyi Traktoros Felvonulás, melyet kedden este tartottak meg. Simonics Kata, az egyik szervező elmondta, az idén 45 gépjármű – köztük traktor, kamion, terepjáró, személyautó – vonult végig dudálva a város utcáin, írja a bama.hu.

TEOL

Forrás: KT Foto - Kreatív & Art

A rendőrségi és polgárőri felvezetéssel gurulók több mint fele helyi gazda volt, emellett sokan érkeztek Egyházaskozárból, Bikalról, Alsómocsoládról, sőt a közeli, de már Tolna megyei Lengyelről és Dombóvárról is. A látványosan feldíszített járművek nagyon sok embernek varázsoltak ünnepi hangulatot és vidámságot a szívébe. A szervezők köszönik a rengeteg felajánlást, hiszen a programot idén is élőzenével és helyszíni büfével tudták gazdagítani.

Forrás: KT Foto - Kreatív & Art

Meglepetésként ráadásul egy lánykérés is színesítette a programot: a felvonulás végén egy férfi három fényárban úszó traktor között kérte meg a párja kezét, aki természetesen igent mondott. 

Forrás: KT Foto - Kreatív & Art

A felvonulást jövőre is megrendezik, várhatóan ugyanígy, a Karácsonyt követő napon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában