Összefogás

2022.12.20. 17:59

Azonnal elkezdték a karácsonyi csomagok kiosztását

A Bikácsi Hús Kft. és a hivatali dolgozók fogtak össze, hogy segítsenek karácsony előtt.

G. R.

Szabó Balázs (jobbról) a Bikácsi Szolgáltató Kft., Gyurkovics János a Polgármesteri Hivatal nevében adott át ajándékcsomagokat Tolácziné Varga Zsuzsának (Fotó: Mártonfai D.)

Fotó: Denes Martonfai

Gyurkovics János alpolgármester és Szabó Balázs, a Bikácsi Szolgáltató Kft. kereskedelmi vezetője rászoruló családoknak szánt ajándékcsomagokat adott át kedden a szekszárdi Humánszolgáltató Központ vezetőjének, Tolácziné Varga Zsuzsának. Mint ismert, a humánközponthoz tartozik a Családok átmeneti Otthona, a hajléktalanszálló, és ők végzik a családsegítő tevékenységet is. A tíz, egyenként mintegy húszezer forint értékű élelmiszercsomagban, amelyet hamarosan eljuttatnak az érintetteknek, többek között sonka, paprikásszalámi, füstölt szalonna, kávé található. 

Az eseményen elhangzott, az adományozási akcióban korábban a helyi Tesco, újabban pedig a Bikácsi Szolgáltató Kft. kereskedelmi vezetőjeként Szabó Balázs hosszú évek óta működik együtt az önkormányzattal, a hivatal azonban első ízben végzett gyűjtést dolgozói körében Ács Rezső polgármester kérésére. A felhívásra számtalan hasznos árucikk, televíziók, ruhaneműk, főként gyermekruhák, játékok, valamint ezen kívül karácsonykor hasznos tartós élelmiszerek érkeztek be. Ezeket szintén a humánközponton keresztül kívánják eljuttatni a nehéz helyzetű családokhoz.

Tíz, egyenként közel húszezer forint értékű csomagot juttat el rászoruló családokhoz a Humánszolgáltató Központ (Fotó: Mártonfai D.)

Gyurkovics János alpolgármester az átadáson megköszönte a Bikácsi Szolgáltató Kft. és minden adományozó támogatását, amellyel a hátrányos helyzetben élők karácsonyát szebbé tudják varázsolni. Arra kérte a Humánszolgáltató Központ vezetőjét, hogy a csomagokat még karácsony előtt juttassák el a leginkább rászorulókhoz.

Tolácziné Varga Zsuzsa válaszolva az alpolgármester kérésére elmondta, már tudják, hogy mindjárt kedden délután hova indulnak a kollégáik, és melyik családoknak juttatják el az adományokat, akik már nagyon várják a csomagokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában