Jót tesz

2022.12.28. 15:59

Megmártóztak a Csörge-tó jéghideg vizében

Az óév utolsó szerdáján Halász Gábor bokszoló, légzésmódszer-instruktor, fegyveres őr a barátaival délután két óra körül megmártózott a Csörge-tó jéghideg vizében, így búcsúztatva a 2022-es esztendőt. Ezzel megismételték a múlt évi óévbúcsúztatót, és azt tervezik, hogy ebből az eseményből hagyományt csinálnak.

Brunner Mónika

Fotó: Facebook

– A jókedv, az egészségmegőrzés és a csapatösszetartás miatt vállaltuk ismét a megmérettetést. A Csörge-tó vize olyan négy-öt fokos lehetett, és körülbelül ugyanennyi percet tölthettünk a vízben. Bármikor jó a hideg vízbe bemenni, hideg időben különösen, hiszen rengeteg pozitív egészségügyi hatása van. Például elősegíti a megfelelő légzést, valamint kiűzi a gyulladásokat a szervezetből – tette hozzá Halász Gábor. 

A Csörge-tóban a barátai is megmártóztak, Krasznai Tamás paksi karatemester, Engler Szilárd sportoló és Varga Szabolcs karateedző, valamint Csobán János Paksról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában