Élő szeretetet embertársainknak

2022.12.10. 19:30

Mese, tánc és ének fogadta a szekszárdi járókelőket

A szekszárdi adventi eseménysorozat részeként Élő szeretetet embertársainknak címmel karácsonyváró programot szervezett idén is a Mentálhigiénés műhely.

Ábrahám-Gazsó Rita

Fotó: Mártonfai Dénes

A december 16-ig a Szent István téren, a Babits Kulturális Központ előtt délutánonként megrendezett sorozatban pénteken A négy gyertya meséjét adták elő a Szekszárdi Garay János Általános Iskola és AMI tanulói az érdeklődőknek. Ezt táncos karácsonyváró műsor követte a Szekszárdi Mozgásművészeti Stúdióval, majd ünnepre hangoló mozgáspecekkel folytatódott a program az Iberican Táncegyesülettel, végül az estet a Tücsök Zenés Színpad szólistáinak műsora zárta, „Legyen ünnep...” címmel.

Fotós: Mártonfai Dénes

Miként korábban írtunk róla, a szekszárdi Mentálhigiénés Műhely az ezredforduló óta minden adventkor szabadtéri karácsonyváró programot szervez. Céljuk az advent idején rövid programokkal kedveskedni a járókelőknek, akik egy pillanatra megállva átélhetik a karácsonyvárás hangulatát. Szerda óta minden délután fél öttől, amikor sötétedni kezd, kis műsorokkal emlékeztetnek a közelgő ünnepre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában