Avatóünnepség

2022.12.08. 15:07

Új szerelőüzemet adott át az Alisca Bau Pakson

Egy új, szerelőüzemet is magába foglaló, csaknem ezer négyzetméter alapterületű épületet adott át az Alisca Bau Építőipari Zrt. a Paksi Ipari Parkban csütörtökön.

Gazsó Rita

Fotó: Mártonfai Dénes

Fotó:

A kétszintes épület földszintjén kapott helyet az összeszerelő üzem, ahol betonacél vágás és hajlítás, aramatúra összeszerelés történik, az emeleti részen pedig az üzemet kiszolgáló irodablokkot alakítottak ki. A támogatás részét képezte az eszközbeszerzés is, amely a másodlagos megvalósítási helyszínként Bátaszéken, a vállalat bejegyzett székhelyén valósult meg. 

A beruházás hetven százalékos támogatással, összesen 234,46 millió forint feltételesen vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból jöhetett létre. Mint az ünnepélyes eseményen elhangzott, a cég bízik abban, hogy az új szerelőüzemnek, valamint az eszközbeszerzéseknek köszönhetően egy modern termelési és az üzleti élet kihívásainak is megfelelő, költséghatékonyan működő gazdasági társaságként tud továbbra is szerepet vállalni az építőiparban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában