Hajdan

2022.12.03. 14:00

Vérbe fagyva, eszméletlenül találták meg az utcán a férfit, aki nem engedte át barátnőjét a bűnbanda egyik tagjának

Szeri Árpád

Illusztráció: Shutterstock

60 ÉVE teljes erővel zajlott a fakitermelés a Tamási Erdőgazdaság területén. „A fakitermelésnek körülbelül 80 százalékát sikerült gépesíteni ebben az idényben. Hozzávetőlegesen 50 000 köbméter fát termelnek ki és szállítanak el. Kisebb mennyiséget, 5-600 köbmétert exportra szállítanak papírgyártás céljára.”

60 ÉVE határozta el Dunaföldváron az Aranykalász és az Alkotmány Tsz, hogy az Oláh-patak völgyében víztárolót épít. „A közösen végrehajtott beruházás eredményeként majdnem háromszorosára emelik a rendszeresen öntözött területet, ugyanakkor halastónak is használják a víztárolót.”

60 ÉVE a december elsejei lapszámban Meddig garázdálkodhatnak szabadon a tolnai huligánok? címmel jelent meg egy írás. A cikk egy tolnai galeri viselt dolgairól számolt be. Egy kétgyermekes családapának „az arcába tapostak, rugdosták, ahol érték.” Később „V. I. búvárt verték meg.” (...) Egy fiatalember egy zenés helyen nem engedte át barátnőjét az egyik galeri tagnak. „Pár óra múlva a fiatalembert vérébe fagyva, eszméletlenül találták meg az utcán.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában