Alternatív menetrend készül

2023.01.22. 15:32

A közösségi közlekedés volt a fő téma a lakossági fórumon

Pálmai Klára képviselő és a Paksi Közlekedési Kft. vezetői voltak a vendégei annak a lakossági fórumnak, amelyet csütörtök este rendeztek meg a paksi városházán.

Gazsó Rita

Pálmai Klára képviselő és a Paksi Közlekedési Kft. vezetői vettek részt a lakossági fórumom(Fotó: M. Gy.)

Túl gyakran és túl gyorsan mennek az autóbuszok a Malomhegyen, nem megfelelő a buszmegállók kialakítása – többek között ezek a vélemények hangzottak el azon a lakossági fórumon, melyet Pálmai Klára, a körzet képviselője hirdetett meg az egyes körzetben élők számára – írta meg a TelePaks

A közösségi közlekedéssel kapcsolatos észrevételekre, kérdésekre Király István, a Paksi Közlekedési Kft. személyszállítási szakmai irányítója válaszolt, aki arról tájékoztatott, hogy a lakossági kérések alapján készítenek egy alternatív menetrendet, amelyet egyeztetnek a közlekedési munkacsoporttal, majd a grémium javaslata alapján a közlekedési társaság tulajdonosa, a paksi önkormányzat dönthet változtatásokról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában