Megelőzés

2023.01.25. 14:14

Első ülését tartotta a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Szerdán délelőtt ült össze és és folytatta a megkezdett munkát a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) a Városháza Ujváry termében. Dr. Németh Tímea elnök nyitotta meg a fórumot és ismertette a napirendi pontokat.

Varga Szilvia

Elsőként a MMSZ Esterházy Miklós Technikum kortárs oktatóit mutatták be, akik részt vettek a Dombóvári KEF és a Dombóvári Rendőrkapitányság által szervezett Kortárs oktatói képzésen, és sikeresen teljesítették is a követelményeket. A diák-oktatók tanúsítványt és egyen pólót vehettek át dr. Németh Tímea elnöktől, Gábor Zoltán alezredes, KEF társelnöktől és Dr. Bognár Szilveszter kapitányságvezetőtől. Kortás oktató minőséget szerzett Barkóczi Vilhelmina, Bodnár Sára, Böszörményi Péter, Fülöp Viktória, Kovács Noémi, Miklós Janka, Poczók Rita Amália és Sárközi Dzsenifer Panna.

Fotó: Varga Szilvia

A 2023. évi munkaterv meghatározása során szó esett további kortárs oktatók képzéséről, a KEF bővítéséről a vidéki iskolák irányába, a pályázati források kiaknázásáról, drogprevenciós előadások megszervezéséről. A 2023. évi Kábítószer-ellenes Világnaphoz ismét rendezvény keretében csatlakoznának a tavalyi évhez hasonlóan. A legközelebbi program március 10-én este 6 órakor kerül megrendezésre a Dombóvári Művelődési Házban, mely egy drogprevenciós előadás lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában