Megelőzés

2023.01.26. 14:43

Nyolc diák kapott tanúsítványt a kortárs képzés elvégzéséről

Nyolc dombóvári diák kapott tanúsítványt arról, hogy elvégezte a rendőrség által szervezett kortárs képzést – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Január 25-én tartotta meg az év első ülését a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF), melyet Dr. Németh Tímea elnök nyitott meg. A rendezvényen részt vett dr. Bognár Szilveszter, a Dombóvári Rendőrkapitányság vezetője és Gábor Zoltán, a bűnügyi osztály vezetője, a KEF társelnöke.

Nyolc diák kapott tanúsítványt a képzés elvégzéséről. Fotó: Police.hu

Az elmúlt év végén a dombóvári Magyar Máltai Szeretetszolgálat Esterházy Miklós Technikumának nyolc diákja vett részt kortárs képzésen, melyet a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai tartottak. A diákok a tanfolyam sikeres elvégzéséről kapott tanúsítványt ünnepélyes keretek között vehették át a KEF vezetőitől.

Az értekezleten meghatározták a 2023-ra kitűzött feladatokat is. A rendőrség képviselői hangsúlyozták a fórumon, hogy a kortárs oktatókat továbbra sem hagyják magukra, amennyiben igény merül fel, időpont egyeztetését követően továbbképzést tartanak részükre. Örömteli, hogy a térség több iskolájából jelezték csatlakozási szándékukat a szervezethez, ezért a vezetőség annak bővítéséről is döntött. Az elkövetkező időszakban a jelentkező iskolák képviselőit is bevonják majd a közös munkába.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában