Hétköznapi hősök

2023.01.17. 09:30

Paksi mentősök segítették világra Adélt

Az Országos Mentőszolgálat néhány napja a közösségi oldalán osztotta meg azt a levelet, amelyben egy paksi édesanya mondott köszönetet, akinek kislánya a házuk előtt, egy mentőautóban jött a világra.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: OM)

„Tisztelt OMSZ!
A 2022-es év legnagyobb csodája számunkra kislányunk születése volt. Adél nagyon sietett közénk és világrajöveteléül nem szokványos módot választott: itthon, a ház előtt született meg a paksi mentősök kezei között. Hálásak vagyunk nekik azért, hogy mindkettőnkre vigyáztak és azért is, mert az ellátás mellett lelkileg is olyan támogatást nyújtottak, amivel korábban a szülőszobán nem találkoztam.

Adél nagy súllyal és hirtelen, rövid idő alatt érkezett. A mentős kollégák szakmailag is maximumot nyújtottak, de lelki jelenlétük és biztatásuk is kellett ahhoz, hogy mindketten jó egészséggel, komplikáció nélkül kerültünk túl a szülésen, születésen. Munkájuk iránt ezúton is szeretném kifjezeni köszönetemet és hálámat! Köszönöm továbbá a szekszárdi kollégáknak is, akik épségben a kórházba szállították a babánkat. Éljenek a „hétköznapi” hősök! 
Üdvözlettel, M. Cs. Zs.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában