Figyelemfelhívás

2023.02.26. 17:22

Felméréseket végez a KSH Szekszárdon és Szálkán

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az idén is több engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint Szekszárdon és Szálkán – hívta fel a figyelmet a szekszárdi önkormányzat a város honlapján.

S. V.

A kép illusztráció. Fotó: S. V.

Az összeírást Statek Statisztikai Elemző Központ Kft.  fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Az adatszolgáltatóknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, valamint azon adatgyűjtések esetében, ahol arra lehetőség van, arra kérik a válaszadókat, hogy interneten töltsék ki a kérdőíveket.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A statisztikai hivatal a lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8 óra és 16:30 óra között, pénteken 8: és 14 óra között a +36 80 200 766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen ad további tájékoztatást.

Bővebb tájékoztatást ide kattintva talál!

 

 

Címkék#KSH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában