Jármű

2023.02.03. 14:25

Figyelemfelhívást tett közzé a szekszárdi kórház!

Körültekintő parkolásra kéri a járművezetőket a Balassa János kórház, miután a nemrég lehullott nagy mennyiségű csapadék következtében meglazult talaj miatt több fakidőlés is történt az intézmény területén.

TEOL

A kórház honlapján közzétett felhívás szerint arra kérik a területre gépkocsival behajtókat, hogy „vegyék figyelembe a kórházpark domborzati viszonyait, kerüljék a meredek útszegélyeken álló fák alatti területeket és járműveikkel az „F” épület előtti parkrészen található központi parkolót vegyék igénybe”. 

Fotó: portal.tmkorhaz.hu

Azokat, akik mozgásban korlátozott, beteg hozzátartozójukat szállítják és az adott kórházi épület mellett nem találnak biztonságosnak ítélt parkolóhelyet, arra kérik, hogy hozzátartozójuk célba juttatását követően, a várakozás idejére a „80-as parkoló” területén keressen helyet gépkocsijának!

Hozzátették: intézmény kertészeti csoportja folyamatos gondozással biztosítja a park növényállományának egészséges és biztonságos növekedését. Az időjárás okozta rendkívüli eseményeket, mint a szél- és csapadékterhelés, vagy a  felázott talaj –  azonban nem tudják meggátolni.

Felhívták a figyelmet, a kórház gépjárművek behajtási rendjéről szóló szabályzata szerint: „A parkolót az igénybevevő a saját felelősségére használja, az esetlegesen bekövetkező károkért (például a gépjárműre eső, letört faág által okozott kárért) a kórház felelősséget nem vállal.” Az erre vonatkozó megállapodást a behajtási szerződés, illetve a területre érvényes parkolójegy megváltása szintén tartalmazza.

A területen való tájékozódáshoz a kórház térképe ITT tölthető le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában