90. születésnap

2023.02.08. 15:01

Gizi néni elárulta a hosszú élet titkát

További jó erőt, egészséget kívánt Szabó Bélánénak 90. születésnapja alkalmából Filóné Ferencz Ibolya.

Vizin Balázs

Filóné Ferencz Ibolya köszönti Szabó Bélánét (A szerző felvétele)

Bonyhád polgármestere február 7-én kereste fel otthonában Gizi nénit, hogy Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt díszoklevél mellett a város ajándékát és jókívánságait is átadhassa a jó egészségnek örvendő idős hölgynek. Szerető családja körében, nagy örömmel fogadta a város vezetőjét Gizi néni. A köszöntést követően elmesélte, hogy a Hargita megyei Gyergyóalfaluba született, ahonnan 1945-ben került Bonyhád-Börzsönybe.

Onnan 1964-ben költöztek Bonyhádra. Három gyermeke, három unokája és öt dédunokája született. Aktív korában bérelszámolóként dolgozott a Ruhaipariban. Családja nagy örömére a mai napig jó egészségnek és szellemi frissességnek örvend Gizi néni, aki a televízió nézésével és sétákkal tölti a napjait. Humorosan megjegyezte, hogy a háziorvos felé nem sétál, ugyanis nincs szüksége rá, gyógyszert sem szed, ő így marad egészséges és fitt. Szerinte ez a hosszú élet titka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában