Hajrá!

2023.02.09. 17:45

Pár napig még lehet szavazni Az év embere személyére

Elképesztő mennyiségű voksot gyűjtött be a Tolnai Népújság és a teol.hu közös felhívásának két éllovasa.

Szeri Árpád

Az év embere megtisztelő címért zajló versenyen csütörtök kora délutánig Gruber László, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus gimnázium világutazó, Teleki Sámuel-érmes tanára 4445, Gűth Balázs, a váraljai Mikulás házával minden évben gyermekek százainak megörvendeztetője 4119 szavazatot kapott olvasóinktól.

A sorban ezután 945 szavazattal Pápai László, dombóvári zenetanár, generációk nevelője következik. Zsikó Zsuzsanna Junior Prima-díjas népdalénekes 616, Tarr János, a Tarr Kft. tulajdonosa, ügyvezetője, jeles mecénás 573, id. Tieger Endre Nemzeti Vágta nyertes, dombóvári lótenyésztő 370, Fellinger Károlyné, a Tamási Katolikus Karitász csoportot negyedszázadon át vezető  elnöke 315, Szabadi Mihály, Sióagárdon élő népművelő, koreográfus, író, a Bartina Néptánc Egyesület alapítója, volt művészeti vezetője 189, Gárdai Ádám, a harmincéves paksi Gastroblues Fesztivál, az egyetlen Tolna megyei nemzetközi hírű rendezvény főszervezője 55, dr. Tóth Csaba, a Léleképítő sorozat vezetője, a közélet, a művészet, a sport számos hazai kiválóságának bemutatója 55 voksot mondhat magáénak.

Ám a versengés még távolról sem zárult le: hiszen 2023. február 14. napján 10 óráig lehet voksokat leadni. Egy jó hajrával még lehet a helyezéseken fordítani, az eredményeket olvasóink a https://www.teol.hu/evembere2022 oldalon kísérhetik figyelemmel. Ugyanitt adhatják le szavazataikat, hiszen csakis az olvasókon múlik, hogy ki lesz az Év embere 2022 megtisztelő cím birtokosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában