Jobb idő, több probléma

2023.03.20. 20:30

A játszótereken tilos a dohányzás, sokan ezt mégsem veszik figyelembe – bosszankodik olvasónk

Itt a tavaszi idő, a játszóterek egyre jobban benépesülnek. Ezek tisztán tartásának fontosságára, illetve a homokozók felfrissítésének szükségességére hívják fel a figyelmet olvasóink.

W. K.

Fotó: KISS ANNAMARIE

– A játszótereken egyre többen töltenek el egyre több időt, köszönhetően annak, hogy végre beköszöntött a tavasz. A homokozókban a homok cseréjére, felfrissítésére remélem, hogy külön figyelmet fordít az önkormányzat, hiszen rengeteg fertőzést szedhetnek össze a gyerekek, ha az nem megfelelően karbantartott, piszkos – hívta fel a figyelmet olvasónk. 

Más a játszóterek tisztaságáért aggódik: – Cigarettázni a játszótereken tilos, sajnos azonban ezt nem mindenki veszi figyelembe. Szólni nem merünk, mert a gyerekek előtt nem szívesen keverednénk vitába a szabályszegőkkel. A kutyákat is távol kell tartani a játszóterektől, sajnos azonban a rengeteg kutyagumi arról árulkodik, hogy ezt se tartja be mindenki. A közterület-felügyeletnek ajánlom figyelmébe! – jelezte előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában