Helyi közélet

2023.03.18. 19:16

Állványozhatják a Skála Széchenyi utcai oldalát

Állványozhatják a volt Skála áruház Széchenyi utcai oldalát, a gyalogos átjárást biztosítják, írta a Szekszárd – több mint jó bor.

TEOL

A munkálatokhoz a polgármesteri hivatal kiadta a területhasználati engedélyt. Ez alapján az engedélyes 2023. március 13. napjától 2023. május 31. napjáig terjedő időszakban, Szekszárdon a Széchenyi utca 1-7. szám keleti oldalánál található járdafelületből 74 négyzetméter területet használhat ideiglenes állványzat létesítésének céljából védőhálóval, valamint 115 négyzetmétert építési munkaterület kijelölésére.

skála
Fotó: Facebook

Kötelező a gyalogosok számára védőtetővel ellátott átjárót létesíteni és azt indokolt esetben nappal is megvilágítani, továbbá a közlekedés útjában álló oszlopokat és ezek alátéteit fehérre meszelni. Továbbáaz építési munkaterületet – mely járdaszakaszt érint – a közterület használat ideje alatt kordonnal/kerítéssel kell a gyalogos forgalomtól elzárni.

Mint azt korábban megírtuk, az egykori Skála áruház teljes felújításon és korszerűsítésen esik át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában