Ünnepi program

2023.03.07. 09:30

Benned él a magyarság

Nemzeti ünnepünk 175. évfordulója alkalmából március 15-én 10 órakor a Szent István téren kezdődik a megemlékezés – írja a TelePaks.

TEOL

Illusztráció: MW

Ünnepi beszédet mond Szabó Péter polgármester, majd Pillanatképek… emlékezés ama dicső napra címmel a Paksi Deák Ferenc Általános Iskola tanulói adnak ünnepi műsort. Felkészítő tanáruk Ludmann Ildikó. Közreműködik a Paksi Pro Artis Alapfokú Művészetoktatási Iskola Paksi Ifjúsági Fúvószenekara. Az ünnepség koszorúzással zárul Jámbor Pál szobránál. 

Kedvezőtlen időjárás esetén a Csengey Dénes Kulturális Központban tartják meg a megemlékezést. Az ünnepi est a kulturális központban lesz 18 órakor, beszédet mond Szabó Péter polgármester. Az esten átadják a Tisztes polgár kitüntetést, a díjazottak ebben az esztendőben Győrffy József festőművész és Kovács Mihály, a Paksi Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete főpohárnoka. 

Az esten Benned él a magyarság címmel Udvarhelyi Boglárka Tünde operaénekes és Kautzky Armand színművész műsorát láthatja a közönség. Az ünnepség zárásaként Leber Ferenc alpolgármester mond pohárköszöntőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában