Tv-ajánló

2023.03.24. 17:00

Itt a macska, hol a macska

Két igazán őrült műsorvezetőnek, Majkának és Pápai Jocinak köszönhetően péntek este sem marad szem szárazon.

FEB

Pápai József Joci és Majoros Péter Majka (Fotó: MW)

Na, nem a meghatottságtól, inkább mert bizonyosan könnyesre neveti magát, aki a Zsákbamacska című műsort választja. Az egykor szintén hatalmas nézettséget hozó műsort, a Szerencsekereket öltöztették új köntösbe, és bizony most sem lőttek vele mellé. 

Hatalmas poénok, intrika és izgalmas pillanatok várják a vetélkedő nézőit. A televíziós műsor nemcsak nálunk fut nagy sikerrel. Németországban, Franciaországban, Törökországban, és Görögországban is hatalmas a nézettsége. Eredeti címe: Let’s make a deal, ami magyarra fordítva azt jelenti, kössünk alkut, már a játék lényegét is jól mutatja. A műsorvezetők ugyanis üzletet kötnek a játékosokkal, ahol akár milliókat is megnyerhetnek. Háttértudás nem kell hozzá, itt minden a szerencsén múlik. 

Nemcsak a jelmezbe bújt játékosok sztorijai szórakoztatják a nézőket, Majka és Joci közös történetei is színesítik a műsort. Kiderült például, hogy pár éve Majka poénja miatt költözött el Joci tatai házából az egész családjával együtt. A jelmezesek között találkozhattunk már arab sejkkel, aki azt hitte, tud szomáliaiul, diszkókirálynővel, pantomimesekkel, de még királylánnyal és apácával is. FEB 

Zsákbamacska, Tv2, péntek 19.50 
Fotó: MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában