Állami kitüntetések

2023.03.17. 11:46

Miniszteri elismerésben részesültek a kormányhivatal munkatársai

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nemzeti ünnepünk alkalmából kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként miniszteri kitüntetéseket adományozott a Tolna Vármegyei Kormányhivatal három munkatársának: Gergely Józsefnek, Freund Karola Verának és Sántha Istvánnak.

TEOL

Gergely József, a Tolnai Járási Hivatal vezetője több mint 30 éve dolgozik a közigazgatásban. Bogyiszló jegyzőjévé 1998-ban nevezték ki, ahol hosszú időn keresztül a lakosság érdekeinek szem előtt tartásával és legnagyobb megelégedésére végezte. A járási hivatalok 2013-as megalakulásával a Tolna Megyei Kormányhivatal Tolnai Járási Hivatalának munkatársa. A Tolnai Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályának vezetője lett 2015 áprilisától, majd 2015 júniusától a járási hivatal hivatalvezető-helyettesévé nevezték ki. A Tolnai Járási Hivatal hivatalvezetői feladatait 2019. február 25. napjától látja el. Járási hivatalvezetőként nagy figyelmet fordít a járás önkormányzataival, és a lakossággal történő kapcsolattartásra. Gergely József a közszolgálatban végzett több mint három évtizedes magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal kitüntetett kollégái dr. Horváth Kálmán főispánnal (Beküldött fotó)

Freund Karola Vera a Tolna Járási Hivatal osztályvezetője 1995. szeptember 1. napján kezdte meg közigazgatási pályáját, 2000-től Tolna polgármesteri hivatalának munkatársa szociális és gyámügyi szakterületen. A járások megalakulásától, 2013. január 1-től a Tolnai Járási Hivatal munkatársa. A járási hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztálya osztályvezetője 2019. június 1-jétől. Pályafutásának jelentős hányadában szociális- és gyámügyi feladatokat látott el. Hivatását a jogszerűség, a közjó és közérdek szem előtt tartásával, mindig a legjobb tudása szerint, a maga elé támasztott magas szakmai színvonalon gyakorolja. Munkája a járás, a térség vonatkozásában meghatározó. Freund Karola Vera a közszolgálatban végzett több mint két és fél évtizedes magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.

Sántha István, a Bonyhádi Járási Hivatal nyugalmazott osztályvezetője 1987-ben kezdte közigazgatási pályafutását. A Tolna Megyei Kormányhivatal egyik jogelődjének számító Tolna Megyei Munkaügyi Központnál kezdett dolgozni hatósági ügyintézőként 1991. május 16-tól , majd kirendeltségvezető-helyettesként. Már mint kirendeltség-vezető 2010-től irányította a Bonyhádi Kirendeltséget, 2011. október 1. napjától a Tolna Megyei Kormányhivatalnál látta el a bonyhádi kirendeltség-vezetői, majd foglalkoztatási osztályvezetői feladatokat. Személye és szakmai tudása garancia volt arra, hogy a Bonyhádi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya magas színvonalon, a jogszabályokat maradéktalanul betartva, az ügyfelek általános megelégedésével végezte munkáját. Sántha István több mint három évtizedes közigazgatásban végzett magas színvonalú munkája elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában