Elismerés

2023.03.22. 11:51

Oklevelet kaptak a legtudatosabb pályaválasztók

A Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat pályaorientációs munkatársai az idei tanévben először, a középiskolai és felsőoktatási jelentkezések lezárulását követően, hagyományteremtő célzattal, oklevéllel jutalmazták a legaktívabb és legtudatosabb osztályt és intézményt, melyek igénybe vették a Szakszolgálat pályaorientációs tanácsadás szolgáltatásait.

TEOL

 Mint arról lapunkat tájékoztatták, a Szekszárdi Garay János Gimnázium igényelte legnagyobb számban a pályaválasztással kapcsolatos csoportos foglalkozásokat. A foglalkozásokon a tanulók a továbbtanulással, fakultációválasztással kapcsolatos interaktív előadásokon és önismereti játékokon vettek részt. A Simontornyai Vak Bottyán Általános Iskola és Gimnázium 12. évfolyamos diákjai éltek legnagyobb számban az egyéni komplex tanácsadás lehetőségével. A komplex tanácsadások egyénileg vagy párban zajlottak, ahol egyénre szabott beszélgetések, tesztek és kérdőívek alapján információkat és tanácsokat kaptak az egyéni pályaív megtervezéséhez, a képzési és továbbtanulási lehetőségek számukra legmegfelelőbb formáiról.

Beküldött fotó.

Az elismerő okleveleket ünnepélyes keretek között vehették át a tanulók. A simontornyaiak osztálykeretben, a garaysták pedig a Garay-napok nyitórendezvényén. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában