Pozitív nők napja

2023.03.11. 13:10

Ötórai teára várták a hölgyeket a Csengeyben

Öt órai tea címmel rendezték meg a Csengey Dénes Kulturális Központban a második alkalommal a Pozitív nők napját kiállítással, előadással, minikoncerttel, bemutatókkal nőnap alkalmából.

Gazsó Rita

Kiállítással, előadással, minikoncerttel, bemutatókkal köszöntötték a nőket (Fotó: Molnár Gyula)

 A kezdeményező ez alkalommal is Kudorné Szanyi Katalin volt, aki elmondta, számára öröm, amikor egy városban ennyi érték fel tud halmozódni. A rendezvényen most nyolc plusz egy paksi, vagy paksi kötődésű nő munkáiból nyitottak kiállítást – adta hírül a TelePaks. 

Ambach Erika kerámiáit, Antus Mária és Erdélyi Gabriella felújított bútorait, használati tárgyait, Keszthelyi Katalin fotóit, Lovas Katalin, Márkusné Tibai Márta, Péger Zsuzsanna, Szabóné Harmat Ilona és dr. Szinger Zsuzsanna képzőművészeti alkotásait tekintheti meg egy hónapon keresztül a közönség. 

A kiállítást Balog Judit, a Paksi SE és a Paksi FC ügyvezetője nyitotta meg. A nőnapi rendezvényen konferált és versekkel közreműködött Tibai Eszter, valamint Tábori Emese és Berek Dániel minikoncertet adtak. Az esemény ideje alatt kézműves termékek, ékszerek és szappanok közül válogathattak az érdeklődők, zárásként pedig Katona Melinda szervezetfejlesztő Nőként nőnek maradni címmel tartott előadást a Könyvtár Galériában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában