Áprilistól

2023.03.19. 17:52

Változik a MÁV menetrendje

Tavaly decemberben a vasútvonalak mintegy harmadát érintő, a korábbiaknál utasközpontúbb, a fejlesztéseket jobban kihasználó menetrend lépett életbe a MÁV-Volán-csoport hálózatán.

TEOL

A kép illusztráció.

Fotó: Drazen Zigic

A szokásos év közbeni menetrendmódosítástól, április 2-től a lakossági, társadalmi igényeket, visszajelzéseket figyelembe véve a korábbinál még jobban alkalmazkodik a közösségi közlekedés a munkába, iskolába járási, hazautazási, illetve az átszállási szokásokhoz.

Április 2-től, a szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat, új járatokat, jobb csatlakozásokat, finomhangolásokat vezet be a MÁV-Volán-csoport.

Dunaújváros―Rétszilas―Simontornya (43-as) vonal:
A Dunaújvárosból 17.55-kor Simontornyára induló S431-es jelzésű vonat (34726) 13 perccel korábban közlekedik a teljes útvonalán.

Sárbogárd―Bátaszék―Baja (46-os) vonal:
Munkanapokon új személyvonatok közlekednek: Tolna-Mözsről 7.30-kor indul Szekszárdra vonat (8352), Szekszárdról 12.30-kor indul Tolna-Mözsre vonat (8355). A vonatpár Szekszárd-Palánk megállóhelyen is megáll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában