Pünkösdi Fesztivál

2023.05.27. 20:00

A családoké volt a ma délelőtt a pünkösdi fesztiválon

A családi programok határozták meg a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál szombati kínálatát.

Hanol Erzsébet

Szerencsére az idő is kedvezett a jó hangulatnak. (Fotó: M. K.)

Délelőtt a Csurgó zenekar kezdett a Béla király téri szabadtéri színpadon, majd a Kámfor Zenés Bábszínház váltotta őket A sárkány és az ördög című népmesés marionett bábjátékukkal. Koradélutántól a helyi egyesületeké volt a terep. Bemutatót tartott az Alisca Taekwando Klub, a Szöcske Akrobatikus Rock and Roll Klub és az idősebb korosztály képviselve a Senior Táncos Tréning tagjai. Később műsort adott az iregszemcsei Laguna Mazsorett Csoport, majd az Ifjúsági Fúvós Zenekar Szekszárd.

A szekszárdi kötődésű Vágó Bernadett és férje, a szintén musicalszínész Miller Zoltán este Szekszárdi randevúra hívta a fesztivál résztvevőit. Őket az Omega együttes örökségét tovább éltető Omega Testamentum zenekar követte. Végül a HuMen Brass Band táncoltatja meg a közönséget.

A vasárnap délelőtti program – gyermeknap lévén – elsősorban a kicsiknek és a kicsit nagyobbaknak kedvez. A Béla király téri szabadtéri színpadon 9.30-tól fellép a Grimask Színház Ördöngős Jankó című előadásukkal, majd 11 órától a nagysikerű sorozat, a Wendesday cosplay műsora lesz látható. 13.30-tól a Szekszárdi Garay János Általános Iskola és AMI dráma tanszakos tanulóinak Tarka lepke, kis mese című előadása következik, majd 14 órától helyi egyesületek lépnek fel. 

15.30-tól a Belvárosi Betyárok, 17 órától az Alisca Brass Band, 18 órától a Juhász Bence, a Tücsök Zenés Színpad szólistája ad műsort. Az est legnagyobb durranása Demjén Ferenc Ezzel még tartozom... című koncertje lesz 20.30-tól. 22 órától a Band of Streets ad ízelítőt az amerikai stílusú rezes utcazenélésből. A fellépők sorát a Blues Travel Band zárja 23 órától.

Mindehhez kiváló ízeket kínál a gasztrosátor, kézműves remekeket a kirakodóvásár, izgalmas játékokat a vidámpark, illetve a Kalandtár játszópark.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában