Ünnep

2023.05.18. 15:51

Forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítani Pakson

Szombaton rendezik meg az idei Város Napját Pakson. A program helyszíne ez alkalommal is az Atom tér és a Csengey Dénes Kulturális Központ környéke lesz.

Gazsó Rita

A kép illusztráció.

A program előestéjén kiállítás nyílik „... ahogy Én látom Paksot” címmel helyi kötődésű képzőművészek alkotásaiból. A felvonulás 9 órakor kezdődik, Szabó Péter polgármester 10 órakor mond köszöntőt, majd kezdődik a színpadi program. A halászléfőző verseny eredményét 13 óra 25 perckor hirdetik ki. 

A program ideje alatt, a megszokott módon, forgalomkorlátozásokra és lezárásokra számíthatnak a helyiek. Péntek 16 órától és szombaton egész nap le lesznek zárva a SPAR, a Csengey Dénes Kulturális Központ, illetve a Kis Montázs parkolói. Szombat 8 órától 24 óráig lezárják a Gagarin utcát a Kishegyi út Gagarin utca kereszteződésétől az Ifjúság út Gagarin utca kereszteződésig. 

A hagyományos Város napi felvonulás a Pollack Mihály utca és az Építők útja kereszteződésétől indul. A gyülekezés a Pollack Mihály utcában, a Bercsényi és az Építők útja közötti leállósávban történik. A menet elindítása és a kereszteződéseken áthaladása rendőri biztosítással történik. A felvonulás az Építők útján végig haladva balra lekanyarodik a Kishegyi útra, és ezen haladva eléri a Barátság útját, majd a SPAR parkolóján keresztül a gyalogosan felvonulók elérik az Atom teret. A felvonulás legkésőbb 10 órakor ér véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában