Postabontás

2023.05.29. 08:00

Olvasói levél: applikáció kell az akcióhoz

A levelet a bama.hu egyik olvasója küldte a bamának.

bama

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Sajnálatos módon egy jó ideje nem kapjuk már a postaládákba az akciókat tartalmazó reklámújságokat – nem örültünk, de kényszerűségből elfogadtuk, megszoktuk. Még mindig hiányzik, de internetet korunknál fogva nem használunk, és egészen eddig nem is nagyon éreztük, hogy ebből különösebb hátrányunk származna.

Azt tapasztaljuk az utóbbi időben, hogy egyre több üzlet abból a téves és elhamarkodott feltevésből indul ki, hogy mindenkinek van okostelefonja, és rendszeresen használja az internetet. Vagy persze nagyobb a valószínűsége annak, hogy tudják, ez a helyzet, de akinek nincs ilyen készüléke, arra vevőként nem is nagyon számítanak.

Egyre több kasszánál kapom meg a kérdést, hogy van-e applikációm. Először nem tudtam, ez mit jelent, mára már kiokosítottak az unokáim. És itt jön a lényeg: ha lenne okostelefonom, és rajta az adott applikáció, akkor sokat tudnék spórolni. Ez a polcokon kihelyezett árcédulákon is visszaköszön. És bizony sokszor valóban jelentős kedvezményeket kínálnak.

Biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen idős ember, aki ezekből a lehetőségekből a korából adódó eszköztelensége miatt kimarad. Pedig pont ez az a réteg, amelynek minden fillér nagyon is számít. Csak én érzem az ellentmondást ebben a kérdésben?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában