Bajnokság

2023.05.22. 13:58

A Legjobb Utcai Csapat az országos bajnokságon

Izgalmakkal telt az elmúlt hétvége a bátaszéki Legjobb Utcai Csapat Egyesület táncosai számára, hiszen az országos bajnokságon kellett helytállniuk.

Mauthner Ilona

A bátaszéki Legjobb Utcai Csapat Egyesület táncosai. (Beküldött fotó)

Miután taroltak a Magyar Látványtánc Szövetség területi kvalifikációján, most a legjobbak között bizonyíthattak, számolt be az eseményről a BátaszékMost.

Pénteken Szabó Hanna, Pécsi Laura és Zsinkó Laura triójáért izgulhattak a helyiek, akik az 5. helyen zárták a napot. Szombaton folytatódott a megmérettetés, amikor Szabó Hanna szólójáért és a Survivor csapatért drukkolhattunk. Hanna elképesztő mozgásával érdemelte ki az ezüst minősítést, míg a Survivor csapat az előkelő 4. helyen végzett.

A verseny tovább folytatódik. A következő hétvégén is lehet számítani látványos produkciókra. Hollósi Bence és Szarkali Viktor szólózik majd, remélve, hogy magukkal ragadják a közönséget. Emellett a bátaszéki Legjobb Utcai Csapat Egyesület ELIT csoportja is készen áll, hogy bemutassák tánctudásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában