Öröm és boldogság

2023.05.29. 16:15

Volt bőven látni- és játszanivaló a szekszárdi gyereknapon

A pünkösdi fesztivál programjaiba illeszkedett idén a vármegyeszékhely gyermeknapi forgataga.

Hanol Erzsébet

A pünkösdi fesztivál programjaiba illeszkedett idén a vármegyeszékhely gyermeknapi forgataga

Fotó: Makovics Kornél

A Béla király téri szabadtéri színpadon előbb a Grimask Színház előadásában az Ördöngős Jankó című népmese interaktív feldolgozásán izgulhattak a gyerekek, majd a népszerű sorozat, a Wednesday cosplay műsorára várták a rajongókat. Kora délután a Szekszárdi Garay János Általános Iskola és AMI dráma tanszakos tanulói léptek színpadra, előadásuk a Tarka lepke, kis mese címet viselte.

De nemcsak a színpadon, annak környékén is bőven volt látnivaló. A Kalandozó parkban gokartot és bungee trambulint lehetett kipróbálni, illetve a Szekszárdkörnyéki Foltvarró Egyesület és a Hímző szakkör tagjai is készültek a gyerekek számára.

A Mentálhigiénés Műhely játékos mentál kuckójában relaxációs mesetér, kézműveskedés, régi idők játékai, kéz- és ujjbábozás várta a kicsiket és kreatív színház a kiskamaszokat. Arcfestésre a Happy Stars Nyelviskola standjánál volt lehetőség.

A Babits Mihály Kulturális Központban a Kicsi Gesztenye Klub A titokzatos mézrabló című előadását lehetett megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában