Gyereknap

2023.06.06. 10:15

Cukor hullott az égből Bonyhádon

Ezúttal is nagy sikert aratott Bonyhádon a városi gyermeknap programja, amelynek – a hagyományokat követve – a majosi futballpálya adott otthont június 3-án.

V. B.

Koncertet adott a Csurgó Zenekar (A szerző felvétele)

Az önkormányzat és a Colonia Alapítvány által szervezett rendezvényhez sok család csatlakozott Bonyhádról és a környező településekről egyaránt. 

Arcfestés, cukorágyú, népi fajátékok, lovaskocsi, eurojump, mászófal, vetélkedők, légvárak, kézműves foglalkozások, palacsinta, lufihajtogatás, csillámtetkó, habparty, koncert a Csurgó Zenekarral, felsorolni is nehéz, hogy mi minden várta a gyerekeket és a felnőtteket a nagy sikert aratott programon.

– Sokan és sokat dolgoztak a program létrejöttéért, ezúton is köszönöm mindazok munkáját, akik szerepet vállaltak benne – összegzett Filóné Ferencz Ibolya. Bonyhád polgármestere is részt vett az eseményen, örömmel nyugtázta, hogy a közös munka és az összefogás ezúttal is egy sikeres, a családok javát szolgáló rendezvényt eredményezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában