Gyereknap

2023.06.07. 10:40

Mesés, táncos programokkal várták a nagymányoki gyerekeket

– A hétvégén, szerencsére napsütésben, az előre tervezett helyszínen, a piactéren tarthattuk meg a gyermeknapi programunkat, amelyen légvár, népi játékok és a művelődési ház dolgozóival kézműves foglalkozás várta a gyermekeket.

Farkas Eszter

A Léghajó Meseszínház adta elő a Három Kívánság című ismert népmese feldolgozását.

Fotó: Beküldött kép.

A Bonyhádi Gondozási Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársainak segítségére idén is számíthattuk. Szebbnél szebb hennák, arcfestések és csillámtetkók készültek a kicsik örömére – tájékoztatott bennünket Huckerné Linde Judit, a nagymányoki művelődési központ igazgatója.

Fotó: Beküldött kép.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési programmal vettek részt a gyereknapon, sőt a kicsik be is ülhettek a szolgálati járművekbe is. A délután folyamán kulturális műsorokkal is készültek az apróságoknak, először a Léghajó Meseszínház adta elő a Három Kívánság című ismert népmese feldolgozását, majd a Gyerekpezsgő duó szórakoztatta ismert és saját szerzeményekkel a gyermekeket. 

A már megszokott módon vidámság, zene tánc jellemezte az egésznapos rendezvényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában