Nyárindító főzőverseny

2023.06.08. 14:51

Összehozta a csapatokat az Arany fakanál

Nyárnyitó és Gyermeknapi rendezvényt tartottak Várdombon, a faluház udvarán, a szombati eseményt az Együtt Várdombért Egyesület és az Önkormányzat közösen szervezte meg.

Farkas Eszter

Várdombon a Nyárnyitó és Gyermeknapi rendezvényt a faluház udvarán tartották meg a hétvégén. (Beküldött fotó)

– Idén is meghirdettük az „Arany Fakanál” főzőversenyt, amelyen a Nagycsaládosok Egyesülete, az Együtt Várdombért Egyesület nyugdíjas klub tagjai, családok és baráti társaságok mérték össze tudásukat. Nem más, mint Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, zsűri elnök mondott véleményt.

Napközben színes programok várták a családokat, a kicsiket és a nagyokat, akik szép számmal jöttek el a rendezvényre. Minden korosztály számára kínáltunk programot, az óvodások és az iskolások műsort adtak, a Csiga-Biga Alapítvány kutyás játékos foglalkozással, Buci bohóc különböző szórakoztató feladatokkal készült a gyerekeknek, akiket arcfestés, ugrálóvár, kézműves sátor és habparty is várt.

Délután fellépett a Shisa Café zenekar, és nagyon kellemes hangulatot varázsoltak – tájékoztatta lapunkat Mathész-Pajor Anikó, a szervező egyesület elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában