Isten éltesse!

2023.09.20. 09:58

Kilencvenéves zombai asszonyt köszöntöttek

Kedves olvasónk telefonált szerkesztőségünknek, hogy Zombán élő nagymamája kilencvenéves lesz, és ebből az alkalomból szeptember tizenhetedikén köszönti az ünnepeltet Szűcs Sándor zombai polgármester.

Brunner Mónika

Marika néni a szeretteivel együtt ünnepelte születésnapját (Beküldött fotó)

Az ünnepelt rokonai, szerettei szerettek volna az ünnepeltnek még nagyobb örömet okozni. Azt kérték tőlünk, hogy lapunkban jelenjen meg egy rövid kis cikk az idős asszonyról. Felvettük velük a kapcsolatot, és megtudtuk a részleteket. 

Beszterczán Jánosné, született Szalai Mária kilencven évvel ezelőtt, 1933. szeptember tizenhetedikén látta meg a napvilágot. Szépkorúvá válása alkalmából 2023. szeptember tizenhetedikén gyermekei, unokái és dédunokái mellett Marika néni nagy örömére köszöntötte még őt Szűcs Sándor Zomba polgármestere is, aki eme jeles alkalomból a gyönyörű virágcsokor mellé Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával, és jókívánságival ellátott emléklappal köszöntötte az ünnepeltet.  „Ez az emléklap hivatott kifejezni a szépkorú polgáraink iránti tiszteletünket és hálánkat. Ebből az ünnepi alkalomból kívánok Önnek jó egészséget és további boldog éveket. Tisztelettel: Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke”– olvasható az emléklapon.

Nagy volt az öröm és boldogság, hogy Marika néni betöltötte kilencvenedik életévét  (Beküldött fotó)

Marika néni vidám, kedves természetű asszony, aki férjével immár hatvannégy éve él zombai otthonukban. Dolgos munkával töltött éveik után jól megérdemelt nyugdíjas éveiket élik, melyben a kerti munkát és a ház rendben tartását még napi szinten végzik pár baromfi ellátása mellett.

Négy gyermeket neveltek fel, akik unokákkal, dédunokákkal, ükunokákkal teszik szebbé az idős pár mindennapjait.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában