Menetrendi fejlesztések

2024.06.15. 09:34

A kérdőív kitöltésével ön is hozzájárulhat a közlekedési szolgáltatások fejlesztéséhez

A szolgáltatások fejlesztése érdekében a városban közlekedők véleményét kéri ki a Paksi Közlekedési Kft.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A menetrendi fejlesztések szakmai megalapozása érdekében forgalmi modell készül a Paksi Közlekedési Kft. megbízásából, ezért felméréseket végeznek azok körében, akik bármilyen eszközzel közlekednek a városban. Minél többek és minél többféle modalitást választók utazási szokásait sikerül felmérniük, annál pontosabb képet kapnak, és annál jobb eséllyel fognak olyan megoldásokat találni, amelyek széles körben elégedettséget váltanak ki a közlekedők között, és szakmailag is megfelelőek – írják a paksi önkormányzat hírlevelében.

A forgalmi modell elkészítéséhez szükséges adatok gyűjtését már régóta végzik. Néhány héttel ezelőtt forgalomszámlálási felméréseket is készítettek számláló- és kérdező biztosok segítségével. Most szeretnék a város széles közönségét ismét megszólítani, és egy kérdőív révén megismerni a véleményüket, elvárásaikat, ezzel is hozzájárulva a közlekedési szolgáltatások tökéletesítéséhez és fejlesztéséhez.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe, és itt található.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában