Teol.hu videó

2024.06.19. 14:32

DSD II. vizsgahely lett a Szekszárdi Garay János Gimnázium (videóval)

Egyenes út vezethet mostantól a Szekszárdi Garay János Gimnázium diákjai számára német felsőoktatási intézményekbe, az iskola ugyanis DSD II. vizsgahely lett.

Révészné Hanol Erzsébet

Heike Neyens, a tartományi oktatási és kulturális miniszterek állandó konferenciájának német nyelvi diplomával foglalkozó központi bizottságának elnöke és Huszárik Imre, a gimnázium igazgatója (Fotó: M. D.)

Az erről szóló megállapodást csütörtökön írta alá Huszárik Imre, a gimnázium igazgatója és Heike Neyens, a tartományi oktatási és kulturális miniszterek állandó konferenciájának német nyelvi diplomával foglalkozó központi bizottságának elnöke.

Mint meg tudtuk, a Garay Gimnáziumban mér két éve készülnek arra, hogy a DSD II. vizsgahely lehessen az intézmény, de hosszú ideig nem volt pályázati kiírás, így nem tudták megszerezni a minősítést. A közelmúltban azonban minden akadály elhárult, így a cím büszke tulajdonosaivá válhattak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában