Támogatás

2024.06.24. 17:17

Értelmi fejlődésükben akadályozott fiatalokat segít a bizottság

Komoly pénzügyi támogatást nyújt az Értelmi Fejlődésükben Akadályozottak Tolna Megyei Közhasznú Szervezetének táborozásához a szekszárdi közgyűlés Szociális, Egészségügyi, Környezeti és Fenntarthatósági (SZEKÖF) Bizottsága. A megítélt összeg több százezer forintot tesz ki.

Bencze Péter

Egészen pontosan 350.000 forinttal segíti a bizottság a nehéz sorsú emberekkel foglalkozó civil közösség munkáját – tudtuk meg Gréczy-Félegyházi Gyöngyvértől, a grémium elnökétől. 

Több százezer forint támogatással segíti a Grézy-Félegyházi Gyöngyvér vezette szociális bizottság értelmi fejlődésükben akadályozott fiatalok táborozását.
Több százezer forint támogatással segíti a Gréczy-Félegyházi Gyöngyvér vezette szociális bizottság értelmi fejlődésükben akadályozott fiatalok táborozását.
Forrás: MW archívum

A pénzt saját és pályázati forrással kiegészítve értelmi fogyatékos emberek táboroztatására költheti majd az Értelmi Fejlődésükben Akadályozottak Tolna Megyei Közhasznú Szervezete.

Garay Zoltánné – a szervezetet 1986 óta vezető szakember – portálunk érdeklődésére azt mondta, jelenleg 12 sérült ügyféllel állnak folyamatos kapcsolatban. Nekik – ugyanúgy mint a korábbi években– egy héten keresztül Balatonlellén biztosítanak táborozást. A programok során a táborozók a szórakoztató programok mellett fejlesztéseken is részt vesznek majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában