Teol.hu podcast

2024.06.22. 13:00

Jámbor Lotti álma, hogy egyszer kijut az olimpiára

Az év egyik legnagyobb versenyén, a Maraton Magyar Bajnokságon, Győrben 87 kajak-kenu klub mintegy 2100 versenyzője állt rajthoz.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Jámbor Lotti Győrben duplán lett Magyar Bajnok

Fotó: MW

A Szekszárdi Kajak-Kenu SE harmincnégy fővel képviseltette magát, közülük nyolcan is aranyérmet szereztek. Jámbor Lotti az ifjúsági korosztályban aratott győzelme után folytatta menetelését, és az egy évvel idősebbek között sem talált legyőzőre, így két bajnoki érmet is bezsebelt. 

Az ifjú tehetség Inger Nikoletta és Jámbor Attila edzők gyermeke, akik a Szekszárdi Kajak-Kenu SE alapító tagjai. Lotti szerint szigorúak, de igazságosak és legfőképp nekik köszönheti pályafutását. A fiatal tehetség álma, hogy egyszer Magyarország színeiben részt vehessen az olimpián, s bár rengeteg siker és megérdemelt érem tulajdonosa már most is, de addig még nagyon sokat kell fejlődnie. Ezt ő is tudja, viszont kitartó jellem és hatalmas akaraterővel rendelkezik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában