Városüzemeltetés

2024.06.24. 12:26

Közel harminc feladat megoldásának látott neki Janó Attiláné

Még csak alig két hete zajlott le a választás, de Janó Attiláné már most beleásta magát a körzetében jelentkező feladatok megoldásába. A frissen megválasztott önkormányzati képviselő folyamatosan egyeztet a helyiekkel azzal kapcsolatban, milyen munkákat látnak szükségesnek.

Bencze Péter

Gőzerővel dolgozik a körzetében felmerült lakossági kérések megoldásán a Fidesz-KDNP szekszárdi önkormányzati képviselője. Janó Attiláné a Facebookon írt ezzel kapcsolatos bejegyzést, amihez két fotót is csatolt. Ezeken az látszik, hogy a Hajóház környékén meglehetősen nagyra nőtt az utcán a növényzet, aminek kaszálását már kérte is a politikus a polgármesteri hivatal munkatársaitól. Így a beavatkozásra várhatóan napokon belül sor kerül.

Mások mellett a nagyra nőtt növényzet kaszálását is kérte a polgármesteri hivatal munkatársaitól Janó Attiláné.
Forrás:  Facebook

Janó Attiláné mások mellett arról is írt, hogy szeretne új padokat kihelyeztetni a körzete több pontján, valamint felmerült annak lehetőségei is, hogy valamilyen módon „mozgóbolttal” segítse a városnak azon a részén élő időskorúakat.

A képviselő a bejegyzésében azt is megemlítette, hogy eddig 28 olyan, helyiek általi kérést jegyzett fel, amik megoldásra várnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában