Szépségverseny

2024.06.19. 13:59

Miss World Hungary: egy paksi lány fejére is felkerülhet a korona

Egy paksi lány, Grósz Adél is esélyt kapott rá, hogy ő legyen idén Magyarország Szépe. A Miss World Hungary közönségszavazásán már fogadják a voksokat a fiatal szépségre.

Révészné Hanol Erzsébet

Hamarosan eldől, ki lesz idén Magyarország Szépe. A korona várományosai között van egy paksi lány, Grósz Adél is, aki jelenleg a Miss World Hungary balatonfüredi felkészítő táborában tölti a napjait a többi szépségkirálynő-jelölttel együtt. Adél 23 éves, és idén januárban végzett a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán Nemzetközi tanulmányok szakon.

Grósz Adél, Miss World Hungary
A paksi Grósz Adél ott lesz vasárnap a Miss World Hungary döntőjében. Fotó: Miss World Hungary

Új lehetőséget hozott az életébe a Miss World Hungary

Mint mondta, egy rosszul sikerült állásinterjú után látta meg a jelentkezési lehetőséget, és bár még soha nem vett részt hasonló megmérettetésen, ezt mégis egy jelnek érezte, mivel a családja kislány kora óta motiválta őt a versenyzésre. Ennek ellenére elég vegyes érzései voltak, amikor a válogató után kiderült, hogy helye van a legszebbek között. Azt mondta, nem is igazán tudott örülni, mert félt a kritikától. Ez mostanra megváltozott, köszönhetően a versenyfelkészítés során velük dolgozó embereknek, akiktől sok biztatást kapnak.

A versenyzők részt vettek fotózásokon, kisfilm forgatáson, és a két hetes felkészítő táborban rendkívül mozgalmasan telnek a lányok napjai. Sok érdekes előadáson vesznek részt, elsajátítják a színpadi mozgást, a koreográfiát. Annak ellenére, hogy pihenésre nem sok idő jut, Adél élvezi a pörgést, amiben a verseny révén része van. – Életemben nem öltöztem át annyiszor összesen, mint ez alatt a pár nap alatt – jegyezte meg humorosan. Úgy érzi, a táborban csak pozitív élményekkel gazdagodott, és egy olyan folyamatnak lehet részese, amely során sokat tanul saját magáról. Az intenzív felkészülés mellett azért az ismerkedésre is jut idő, és Adél úgy látja, a szépségverseny döntőjébe jutott lányok mindegyike csodálatos. Reméli, hogy a verseny után is tartják majd a kapcsolatot, és megmaradnak ezek a barátságok.

Az elmúlt időszakban különböző alversenyeken is bizonyítottak a lányok. Adél büszke magára, mert tudja, hogy győzelem nélkül is megtett minden tőle telhetőt. A Miss Talent alversenyen például az amerikai kosárlabdázó, Lebron James karikatúráját készítette el alig tíz perc alatt. Az egyik erősségének azt tartja, hogy jól tud alkalmazkodni, ami ennyi ember között hasznosnak bizonyult. A versenyt illetően pedig azt emelte ki, hogy mindig figyel a részletekre, és arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.

Fontos szerepet tölt be az életében a testmozgás. Nemcsak a kutyájával sétál szívesen a szabadban, hanem a konditeremben is gyakran megfordul, és futni is szeret. Emellett odafigyel arra, hogy amit eszik, az ne csak finom, hanem egészséges is legyen. A jövőt illetően rengeteg célja van. Ezek között szerepel, hogy szerezzen még egy mesterdiplomát, illetve szeretne elvégezni egy tetováló tanfolyamot, és olyan állást találni, amelyben igazán önmaga tud lenni.

Adél alig tíz perc alatt rajzolta meg Lebron James karikatúráját a Miss Talent alversenyen
Adél alig tíz perc alatt rajzolta meg Lebron James karikatúráját a Miss Talent alversenyen
Fotó: Miss World Hungary

A közönségszavazáson már lehet Adélra voksolni

A Miss World Hungary döntőjét június 23-án, vasárnap 18.45-től élőben közvetítik a Duna Televízión. A showműsor házigazdái Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert lesznek. Az est folyamán a versenyzők négyszer vonulnak végig a kifutón: a sportruhás fitt tour-ban, a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tour-ban, a lélegzetelállító estélyi tour-ban és a nemzeti öltözékben. A fináléban a zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző elnyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn.

Idén is hirdettek közönségszavazást, és az alapdíjas telefonszámon már fogadják a voksokat. Egy számról legfeljebb ötven szavazat küldhető. A nézők választottját Közönségdíjjal jutalmazzák. Grósz Adél kódja a 04, amelyet a a 06-20/30/70 44-22-999-es telefonszámra lehet elküldeni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában