Figyelj!

2024.06.23. 15:55

Nagyobb körültekintéssel kell közlekedni ezeken a szakaszokon

Az M6-os autópályán, a Villány felé vezető oldalon, a 32-es és a 38-as kilométer között útépítési munkák miatt a külső sávot lezárták, de csomóponti zárás nincs.

Teol.hu

Illusztráció

Forrás: MW

Az ellenkező, főváros felé tartó oldalon hasonló munkákat végeznek. A 40-es és a 34-es kilométer között a külső- és a leállósávot is lezárták. Szintén Villány irányába, Babarc térségében a 188-as és a 189-es kilométer között burkolati jeleket festenek, a külső és a leálló sávot lezárták.

Az M60-as autópályán, Pécs irányába az 5-ös és a 9-es kilométerközött aszfaltozás miatt a belső sávot lezárták.

Bajánál, az 55-ös főúti Türr István hídon a vasúti pálya karbantartási munkáit végzik. A 103-as kilométernél a hónap végéig csak egy sávon engedik át a járműveket, így irányonként váltakozva, jelzőlámpás forgalomirányítással halad a forgalom. Figyeljék a jelzőlámpa jelzéseit, mert egy-egy piros jelzés ellenére behajtó jármű miatt komolyabb fennakadások lehetnek! Erre az elmúlt napokban több példa is volt.

A 64-es főúton Simontornya átkelési szakaszán, az 1-es kilométernél aszfaltmarás miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A Duna alsó szakaszán Paks és Géderlak között újra közlekedik a komp. 7-től 12 óráig, majd 14-től 19 óráig óránként jár.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában