Köszönetet mondott Pincehely újraválasztott polgármestere

A közösségi médiában mondott köszönetet Pincehely újraválasztott polgármestere, Piringer József. Egyúttal gratulált a megválasztott pincehelyi képviselő-testület tagjainak, bízik abban, hogy tovább tudják folytatni a megkezdett munkát.

Brunner Mónika

Piringer József, Pincehely újraválasztott polgármestere a közösségi médiában mondott köszönetet: „Első szavam a köszöneté. Köszönöm szépen a választópolgároknak, hogy ennyien eljöttek szavazni. A megjelentek létszámából és a leadott szavazatok számából látszik, hogy Pincehelyen is komolyan vették a választás tétjét" – tette közzé Piringer József Pincehely önkormányzatának közösségi média oldalán. Egyúttal gratulált a pincehelyi képviselő-testület megválasztott tagjainak, hozzátette, bízik abban, hogy tovább tudják folytatni a megkezdett munkát.

Köszönetet mondott Pincehely polgármestere
Piringer József, Pincehely újraválasztott polgármestere Fotó: Makovics Kornél

„Az elkövetkezendő 5 év nem lesz egyszerű, de szeretném, ha tudná mindenki, hogy ez nem csak rajtunk múlik. Lehetőségeinkhez mérten mindent meg fogunk tenni Pincehely és a település lakóinak érdekében" – tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában