Bizottsági ülés

2024.06.20. 19:05

Térfigyelő kamerák beszerzéséről is döntöttek

Üléseztek a szekszárdi közgyűlés Pénzügyi Bizottságának tagjai, akik most arról döntöttek, térfigyelő kamerák beszerzéséhez és üzembe helyezéséhez, valamint rengeteg illegális hulladék elszállításához nyújtanak támogatást a városnak.

Bencze Péter

A Máté Péter vezette bizottság támogatta azt az előterjesztést, ami arról szólt, hogy módosítsák az idei év eredeti beszerzési tervét. Erre azért volt szükség, mert júniusban kiderült: az önkormányzat idén is nyert a „Tisztítsuk meg az országot!" elnevezésű pályázaton. Ennek eredményeként pedig 380 köbméter illegális hulladék elszállítását, valamint hat térfigyelő kamera kihelyezését támogatja az állam. 

Környezetvédelmi beszerzések ügyében döntött a Máté Péter vezette Pénzügyi Bizottság.
Környezetvédelmi beszerzések ügyében döntött a Máté Péter vezette Pénzügyi Bizottság.
Forrás: MW Archív

A pályázat viszont utófinanszírozott, így a költségeket – mintegy 20 millió forint értékben — a város megelőlegezi, hogy a munka minél előbb elkészülhessen. A teljesítést követően pedig az állam visszautalja Szekszárdnak a pénzt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában