Köszöntő

2024.06.22. 09:51

Tisztelgés a családok előtt

A Tamási Védőnői Szolgálat immár 19 éve, hogy köszönti az új állampolgárokat.

Mauthner Ilona

Az önkormányzat által közösen szervezett programra, ahogy megszokott, az előző évben született tamási kisgyermekeket, szüleiket és nagyszüleiket hívták meg. Idén 56 kisgyermeket és szüleiket köszöntötték.

Idén 56 kisgyermeket és szüleiket köszöntötték. Fotó: beküldött fotó

Minden a kicsik rendelkezésére áll

– Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a legkisebbekkel is foglalkozzunk és nem csak gyermeknapkor. Nem elégszünk meg annyival, hogy megfelelő bölcsődei-óvodai ellátás van a településen, igyekszünk számunkra minél több olyan programot nyújtani, ami minél inkább Tamásihoz köti őket. Ha esetleg később elkerülnek innen, érezzék, hogy gyökereik Tamásihoz kötik őket  – mondta Porga Ferenc Tamási polgármestere az esemény kapcsán.

Beküldött fotó

Kis ajándékot is kaptak

A polgármester hozzátette, Tamásiban minden feltétel adott ahhoz, hogy a kisgyermekes családok jól érezzék magukat és kellemes körülmények között fel tudják felnevelni a kicsiket: a gyermekintézmények mellett sport- és szabadidős létesítmények, játszóterek, színes rendezvények várják őket.

A köszöntőt követően műsorral köszöntötték az egybegyűlteket, akik egy emléklapot és egy kis ajándékot is kaptak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában