Jeles alkalom az ünneplésre

2024.06.24. 10:00

Újra várjuk a színötös tanulók képeit

A kis lurkók nagy örömére újra eljött a tanév vége és a bizonyítványosztás ideje. A legboldogabbak idén is azok lehetnek, akik egyetlen gyengébb osztályzatot sem kaptak. A színötösöket ezúttal sem csak a család ünnepelheti, hanem az egész vármegye büszke lehet rájuk.

Teol.hu

Az immár hagyományosnak mondható Szín5ös kampány idén is kezdetét veszi a Tolnai Népújság és a teol.hu jóvoltából.

újra Szín5ös
Újra itt a Szín5ös, bemutatjuk a Tolna vármegyei általános iskolás tanulókat, akik bizonyítványában csupa ötös sorakozik
Fotó: Illusztráció: MW

Bemutatjuk azokat a Tolna vármegyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2023/2024-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva, a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra. Jelentkezni kitöltött űrlappal, jó minőségű portréfotóval és a bizonyítvány másolatával lehet.

A jelentkezés 2024. június 24-én 10 órától július 14-én 10 óráig tart. A színötös tanulók fotói július 19-étől folyamatosan jelennek meg a vármegyei hírportálon és a napilapban.

Még egy meglepetés vár azokra, akikre igazán büszkék lehetünk. Egy szerencsés szülő, aki feltöltötte gyermeke Szín5ös bizonyítványát, egy darab 20 000 forintos vásárlási utalványt nyer vármegyénként. A sorsolást 2024. július 15-én 10.00 órakor tartjuk.

Mindezekkel együtt pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés, a játék, a nyaralás és a vakáció ideje. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában