MÁV

2024.06.19. 11:44

Vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat – tájékoztatott a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Teol.hu

Illusztráció: Getty Images

A Dombóvár—Bátaszék vonalon június 22-ig karbantartást végeznek, emiatt néhány Dombóvár és Baja közti személyvonat helyett Baja és Bátaszék között pótlóbusz közlekedik.

További részleteket ide kattintva talál!

A Dombóvár—Bátaszék vonalon július 20-tól 23-ig a Dombóvár elágazás—Mágocs-Alsómocsolád állomás között végzett pályakarbantartás miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Dombóvár és Mágocs-Alsómocsolád állomás között pótlóbuszok közlekednek. A vágányzár ideje alatt a kerülő útirányon közlekedő Dombóvár–Mágocs-Alsómocsolád viszonylatú pótlóbuszok Csikóstőttős települést nem érintik, az utasok Dombóvár és Csikóstőttős autóbusz váróterem, valamint Csikóstőttős autóbusz váróterem és Mágocs-Alsómocsolád között közlekedő pótlóbuszokat vehetik igénybe.

Kattintson a további részletekért!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában