TV-ajánló

2024.07.10. 06:30

Barátnőt vesznek fel a kocka srácnak

Garantáljuk, hogy ez a romantikus vígjáték nem hasonlít a többihez. Már maga a film alapötlete is fergeteges: egy gazdag család barátnőt bérel fiuknak, aki igazi kocka.

Farkas Eszter

A kép illusztráció.

Egyik főszereplőnk Percy, a tinédzser srác, aki látszólag teljes életet él: kiváló tanuló, lelkes önkéntes és szenvedélyes videójátékos. Az ő világa keresztezi Maddie életét (Jennifer Lawrence), egy harmincas éveiben járó nőét, akinek az élete káoszba fulladt.

Maddie éppen az otthona elvesztésének küszöbén áll, amikor rábukkan egy különös álláshirdetésre: helikopterszülők keresnek valakit, aki kirángatja magába forduló, 19 éves fiukat a burokból még a főiskola előtt. Maddie-nek egyetlen nyara van arra, hogy férfit faragjon Percy-ből, vagy mindent elveszít – a házát, az autóját és ezzel a megélhetési lehetőségét is. Maddie és Percy kalandjai nemcsak rendkívül szórakoztatóak, de meghatóak is, miután a lány nemcsak a küldetését akarja teljesíteni, de meglátja a srácban azokat a dolgokat, amik valóban szerethetők.

Az eleinte igencsak rámenős lány szépen lassan visszavesz a tempójából, és egyre gyengédebben fordul a látszólag kissé balfék, érzékeny sráchoz. Lehet, hogy talán egy kicsit bele is szeret? Mindenesetre egy ponton biztos, hogy féltékeny is lesz rá. A humor és az érzelmek garantáltan összefonódnak, de vajon sikerül Maddie-nek teljesítenie a kihívást és megmentenie mindkettejük jövőjét? 

Barátnőt felveszünk, HBO2, (július 10., szerda) 21.25

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában